دکتر فتحالله امی رئیس پژوهشگاه هوافضای وزارت علوم شد
به گزارش خبرگزاری دانشجو، در حاشیه نشست خبری همکاری صنعت و دانشگاه؛ فرصت مطالعاتی در صنعت و پسا دکتری صنعتی، دکتر فتحالله امی به عنوان رئیس پژوهشگاه هوافضای وزارت علوم منصوب شد. این مراسم در پژوهشگاه هوافضا با حضور معاون پژوهشی وزارت علوم برگزار شد.
فتحالله امی دارای دکترای مهندسی مکانیک گرایش هوافضا بوده و دانشیار دانشکده مکانیک (گروه هوافضا) دانشگاه تربیت مدرس است.
معرفی برترین طرحهای چهارمین دوره مسابقات کن ست
چهارمین دوره مسابقات کنست ایران که مرحله پایانی آن از روز جمعه هفتم آذر ماه 93 آغاز شده بود، پس از سه روز رقابت میان تیمهای شرکت کننده، با ارائه گزارش عملیات از سوی تیمها و اعلام برندگان نهایی به پایان رسید.
آغاز به کار چهارمین دوره مسابقات کنست ایران در سطح ملی
چهارمین دوره مسابقات کنست ایران در سطح ملی با حضور 16 تیم از دانشگاههای مختلف کشور آغاز به کار کرد. این مسابقات در چندین مرحله طراحی شده که مرحله پایانی آن شامل رهاسازی کنستها از ارتفاع و آزمودن آنها است که با حضور شرکتکنندگان صورت میگیرد.
انتشار نخستین شماره مطبوعاتی ماهنامه «فضانورد»
ماهنامه فضانورد که وابسته به پژوهشکده سامانههای فضانوردی است، در ۱۵ سال گذشته به صورت یک نشریه داخلی در تیراژ محدود چاپ و در برخی از سازمانها، دانشگاهها، مراکز و پژوهشکدههای علمی توزیع شده است. این پژوهشکده از مهرماه سال ۱۳۹۳ و همزمان با هفته جهانی فضا و اعیاد قربان و غدیر، با هدف توسعه و ترویج دانش فضایی، به انتشار ماهنامه فضانورد در قالبی حرفهای و با توزیع سراسری و فراگیر اقدام نموده است.
فراخوان پژوهشهای مشترک علمی در پرتاب کاوشگرهای فضایی ایران
پژوهشکده سامانههای فضانوردی قصد دارد بخشی از کاوشگرهای فضایی را به محمولههای علمی ـ اکتشافی اختصاص دهد تا با بررسی جنبههای مختلف توسعه علوم فضایی، زمینه انجام پژوهشهای مشترک علمی را با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی کشور در حوزه فضا و دیگر حوزههای علمی مرتبط فراهم کند. برای آگاهی بیشتر و شیوهی تنظیم پیشنهادیه (پروپوزال) به فایل راهنمای تنظیم پروپوزال (اینجا) و یا به نشانی www.ari.ac.ir مراجعه نمایید.
معرفی فعالیتهای فضانوردی به آیندهسازان
پژوهشکده سامانههای فضانوردی اشاعه فرهنگ فضایی ایران و ضرورت آشنایی و دستیابی به فناوری فضایی را در میان سطوح مختلفی علمی، دانشگاهی، دانشآموزی در دستور کار خود قرار داده است. به این منظور هر ساله با اجرای مراسم هفته جهانی فضا (برای جوانان و نوجوانان)، کارشناسان متخصص را به مراکز علمی، دبیرستانها، و نمایشگاههای متعدد اعزام میکند تا با ارائه سمینارهای علمی متعدد این قشر از جامعه را با فناوریهای روز جهان و ایران آگاه سازد.
کمیته دائمی تشعشعات فضایی
كميته دائمی تشعشعات فضايی به منظور تبیین سیاست های کلان در زمینه تشعشعات فضایی حول فعالیتهای پژوهشی هوافضایی تشکیل گردیده است و هدف از تشکیل آن آشنايی و ايجاد زمينههای همكاری و تعامل به منظور ارتقای سطح دانش پژوهشگران فضایی در زمینه تشعشعات فضایی مخرب و سیاستگذاری اهداف علمی و راهبردی در این حوزه می باشد.
کاوشگر پژوهش، پژوهشکده سامانههای فضانوردی
«کاوشگر پژوهش»، جدیدترین دستاورد از طرح کاوشگرهای فضایی ایران است. پیش از این، پژوهشگران و محققان ایرانی توانستهاند در بازة سالهای 1385 تا 1391، 7 کاوشگر تماماً ایرانی را با موفقیت به فضا پرتاب و آزمایش کنند.